Een droom die uitkomt. Fier la Fleur, Kunst met bloemen. Mensen willen laten stralen, dat is mijn missie. Door bloemen te verweven tot Kunst wil ik mensen raken. In mijn logo staat een Gladiool. Deze bloem staat voor KRACHT, OVERWINNING en TROTS. Een ander woord voor trots is FIER, vandaar de naam Fier la Fleur.

Een bloemstuk ontstaat in mijn handen, maar nooit zonder uw inbreng. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen vertellen, welke bloem, welke kleur enz . Maar ook dingen waar u minder van houdt kunt u aangeven. Met dit alles maak ik dan een persoonlijk bloemstuk voor u.

Een bloemstuk is niet bedrag gebonden, voor elke portemonnee is een bloemstuk mogelijk.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bloemengroetjes Sonja van Meer.

1 Comment on Fier la Fleur Kunst met bloemen

  1. Wat een mooie bloemenkunstwerkjes maak je! Fijn dat ik je ontmoet heb. Wie weet kunnen we in de toekomst iets samen organiseren; jij met bloemstukjes workshops , ik met bloemen schilderen workshops. De ruimte heb ik nu, maar weet niet of dat ik “gast” kunstenaars in mijn werkruimte mag inviteren. Je mag zeker meer aandacht geven aan je bijzondere talent. Volg je hart Sonja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *